Întrebări frecvente

 1. Cum pot aplica pentru un credit?

  Primul pas este să realizezi o simulare pe acest site pentru modelul dorit. Completează datele din formularul Cere ofertă și discută cu cel mai apropiat agent toate cerințele tale. Vei primi toate informațiile necesare, inclusiv detalii despre actele necesare.

 2. De ce aș aplica pentru acest tip de credit?

  Acest pachet include o serie de servicii astfel încât pentru o perioadă de 3, 4, 5 ani să nu ai griji de întreținerea și garanția mașinii tale. Te vei bucura de călătorii cu o dobândă fixă preferențială, contract de întreținere (includ reviziile obligatorii), extindere de garanție cu 1-2 ani peste garanția de 3 ani sau 100.000 km.

 3. Ce include contractul de întreținere?

  Contractul de întreținere include reviziile obligatorii care se fac conform indicațiilor producătorului.

 4. Ce modele se pot achiziționa prin Credit Box?

  Modelele ce se pot achiziționa prin pachetul de servicii de finanțare sunt cele incluse în gama actuală Dacia pe care le regăsești în platformă. Îți poți selecta modelul preferat, versiunea și motorizarea pe care le dorești.

 5. Care este costul total al creditului? Dar dobânda anuală efectivă?

  Costul total și dobânda depind de mai mulți indicatori - modelul ales, motorizarea, perioada selectată. Calculul din acest formular este orientativ. Vei primi o ofertă finală după o discuție cu agentul tău Dacia și confirmarea serviciilor alese. Pe acest site îți poți simula o ofertă orientativă, iar pentru a aplica pentru un pachet de finanțare este nevoie să discuți cu un agent Dacia care îți va comunica toți pașii necesari.

 6. Ce acoperă garanția?

  Principalele avantaje ale extinderii de garanție sunt:
  1. Plus de valoare în cazul revânzării vehiculului către un terț
  2. Contract transferabil (cesionabil) în cazul vânzării vehiculului
  3. Calitatea reparației asigurată de piese de origine și manoperă specializată în cadrul rețelei de reparatori autorizați Dacia

 7. Pot folosi acest site pentru a aplica pentru un credit?

  Din păcate, nu se poate aplica pe acest site pentru un credit. Aici poți simula doar o ofertă orientativă. Pentru a aplica pentru un pachet de finanțare este nevoie să discuți cu un agent Dacia care îți va comunica toți pașii necesari.

 8. Ce condiții trebuie să îndeplinesc pentru a putea aplica?

  Ofertele incluse în acest site se adresează persoanelor fizice, sunt supuse unor condiții și sunt valabile până la 30 Noiembrie 2021. Finanțarea este realizată prin Renault Finance, denumire sub care operează RCI Leasing Romania IFN SA. Calculele sunt orientative și nu au valoare contractuală. Calculele finale vor fi agreate prin contractul de credit.

 9. Unde și cum pot afla mai multe detalii?

  Te încurajăm să te adresezi celui mai apropiat agent Dacia, menționând că ești interesat de o ofertă prin finanțare. Vei primi toate informațiile necesare, inclusiv detalii despre actele necesare.

 10. Ce este acest site?

  Acest site are rol informativ și informațiile incluse nu reprezintă o ofertă contractuală comercială. Pe acest site îți poți face o simulare, în funcție de cerințele tale, pentru un pachet complet de finanțare ce include credit în lei cu dobândă fixă preferențială, contract de întreținere pentru 3 – 5 ani și extindere de garanție cu 1 – 2 ani. Totul este foarte rapid, ușor de accesat și flexibil.